Arenele Romane au fost invadate de muzica celor de la Carla’s Dreams,

Arenele Romane au fost invadate de muzica celor de la Carla’s Dreams,

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 0 Flares ×

Fanii Carla’s Dreams, pictati pe fata intocmai precum idolii lor, au cantat la unison vers cu vers, s-au bucurat de piesele cantate in premiera si au creat impreuna momente unice la Arenele Romane.

Show-ul a fost 100% live, full band, cu momente amuzante, dar si energice sau sensibile si emotionante, cu invitati speciali artistii cei mai mari ai Romaniei.

In premiera, la acest concert, cei de la Carla’s Dreams au cantat alari de Antonia piesa “Suna-ma”, noul single al artistei care urmeaza sa fie lansat in perioada urmatoare.

De asemenea, tot in premiera, cei de la Carla’s Dreams au prezentat fanilor “Acele”, noul lor single, piesa care va fi inclusa pe urmatorul album al artistilor la care deja au inceput sa lucreze.

Aceasta piesa a facut 360 000 de vizualizari in doar 12 ore de la lansare.

Carla’s Dreams – Adele

https://www.youtube.com/watch?v=vR7IwJkb-EA

Piesa a fost compusa de Carla’s Dreams si produsa de Alex Cotoi. Videoclipul a fost filmat in Chisinau in regia lui Roman Burlaca, cel care a realizat si clipurile pieselor anterioare: “Te rog”, “Sub pielea mea | eroina” si “Aripile”.

Pe scena de la Arenele Romane, au urcat si Delia, alaturi de care au cantat piesa “Cum ne noi” si care a interpretat si “Da, mama”, piesa compusa de cei de la Carla’s Dreams si Loredana Groza pentru “Lumea ta”, featuring-ul cu artistii, precum si o reinterpretare a  “O fata singura in noapte”.

In deschiderea show-ului, artistii Global Records VanotekYanka si Nicoleta Nuca au bucurat spectatorii veniti la eveniment. Nicoleta Nuca a cantat noul ei single “Castele de nisip” pe care urmeaza sa il lanseze oficial curand. After party-ul a fost asigurat de Vanotek.

Albumul ‘NGOC’, lansat aseara la Arenele Romane, contine piese precum “Te rog”, “Sub pielea mea”, “Aripile”, “P.O.H.U.I” feat. INNA, “Rachete”, “Cum ne noi” cu Delia, “Lumea ta” cu Loredana, “Suna-ma” cu Antonia.

‘NGOC’ este disponibil pe iTunes pentru pre-comanda si curand va putea fi achizitionat si in format fizic.

https://itunes.apple.com/it/album/ngoc/id1109751528?l

Piesele au fost compuse de Carla’s Dreams si produse de ei impreuna cu Alex Cotoi, Sebastian Barac, Marcel Botezan, Radu Ionatan.

Carla’s Dreams surprind prin muzica lor, iar rezultatele continua sa apara.

Astfel ca remixul piesei “Sub pielea mea” a cucerit Ucraina si Rusia si urmeaza sa fie lansat si in alte tari.

https://www.youtube.com/watch?v=0mFFFc_oyBo

In Romania, piesa “Sub pielea mea” si “Te rog” sunt in top 10 de saptamani intregi.

Un eveniment Global Records si BestMusic Live Concerts, un eveniment sustinut de Radio ZU, ZUTV si Antena 1.

Credit foto: Miluta Flueras si The Moment

© www.themoment.ro