Nu rata ultimul maraton MTB al anului, marca Riders Club

9 Flares Facebook 9 Twitter 0 Google+ 0 9 Flares ×
Haiduci si domnite

Haiduci si domnite

Experienta pedalatului devine poveste la Haiduci si Domnite, pe 19 octombrie

Sute de haiduci si domnite, care s-au grabit sa dea curs invitatiei, se pregatesc de start, calare pe biciclete, pentru ultimul eveniment Riders Club al anului si unul dintre cele mai mari din Romania, organizat de MPG. Intitulata sugestiv Haiduci si Domnite, manifestarea sportiva, destinata amatorilor pasionati de doua roti, va avea loc pe 19 octombrie, in Padurea Surlari – Caldarusani, la aproape 30 de kilometri de Bucuresti.

Concursul se afla la a doua editie si promite curse spectaculoase, numai bune pentru o incheiere frumoasa a sezonului de ciclism 2014. Prima editie a acestei competitii a avut loc pe 25 mai 2013 sub numele Riders Club – Moara Vlasiei si a adus la start peste 400 de participanti.

Noutatile acestui concurs constau in 2 trasee distincte. Pentru incepatori care vor sa guste din experienta unei curse MTB, dar si pentru copii, evenimentul ofera traseul Scurt, de 16 kilometri, cu diferenta de altitudine de +/- 20 de metri. Toti participantii vor face o singura tura de traseu.

Desfasurarea de forte si etalarea indemanarii pentru cei care se simt in forma si se afla la un nivel avansat se poate face la al doilea traseu, cel Standard de 35 de kilometri, cu diferenta de altitudine +/- 40 de metri. Traseul Standard ofera curse competitive, organizate pe categorii de varsta, pentru fiecare nivel de concurs in parte: 14-29 ani, 30-39 ani, 40-49 ani, peste 50 ani. Toti participantii vor avea de efectuat o singura tura de traseu. Experienta va fi placuta pentru toata lumea datorita zonei bogata in peisaje fascinante si care vor face pedalatul mult mai placut.

Daca nu ai descoperit inca bucuria ciclismului ai ocazia sa o faci acum. Accepta invitatia de a face sport in natura cu familia, prietenii si colegii, indiferent de abilitatile tale fizice deoarece acest traseu este accesibil tuturor.

Inscrierea se face online pe: http://www.ridersclub.ro/ro/competitie-ciclism/haiduci-si-domnite. Ultima zi de inscriere este 15 octombrie, ora 10:00.

Beneficiile competitiei Haiduci si Domnite – Riders Club

Ultimul MTB al anului ofera mai multa distractie in natura si servicii la un standard ridicat

A doua editie a acestui concurs de ciclism, sub un nume de poveste Haiduci si Domnite, se va desfasura la nord de Bucuresti, intr-o zona mai putin frecventata de comunitatea ciclistilor. Riderii se vor putea bucura de doua trasee pitoresti si atractive, unde dificultatea este redusa, dar bine echilibrata astfel ca toti participantii, atat incepatorii, cat si cei avansati, vor avea ocazia sa petreaca o zi placuta in mijlocul naturii.

La competitia Haiduci si Domnite, la fel ca la orice eveniment Riders Club, te vei bucura de o experienta la un standard ridicat.

Te vei simti bine si vei fi in siguranta pe tot parcursul traseului pentru ca beneficiezi de:

 • Apa LA FANTANA si bautura energizanta pe traseu si la punctul de alimentare de la Start/Finish;
 • Selectie de fructe Abbara la punctul de alimentare de la start;
 • Asistenta medicala la start si pe traseu de la SCORSEZE MEDICAL GROUP;
 • Cronometrare cu cip de unica folosinta;
 • Asistenta mecanica la start;
 • Foto eveniment la start;
 • Servicii de comunicatii de urgenta oferite de Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta;
 • Arbitri si voluntari pe traseu din partea Brigazii de Voluntari;
 • Zona de masaj, asigurata de Asociatia Studentilor Fizioterapeuti din Romania (ASFR);
 • Acces la terasa evenimentului;
 • Acces gratuit la zona de schimb si garderoba;
 • Zona de spalare biciclete, in zona special amenajata, de la punctul de Start/Finish.

Totodata ai la dispozitie o zona de servire de produse alimentare in regim de catering si de relaxare, in care iti poti petrece timpul in afara competitiei, alaturi de familie, prieteni si colegi de serviciu.

Startul la competitia Haiduci si Domnite din 19 octombrie se va da la ora 11:00, la aproape 30 de kilometri distanta de Bucuresti, langa localitatea Moara Vlasiei, in padurea Surlari-Caldarusani.

Premiile oferite sunt atractive atat pentru castigatorii categoriilor valabile in concurs, cat si pentru cei ai tombolei organizate la finalul competitiei, iar valoarea lor ajunge in total la 20.000 de lei.

Riderii care vor urca pe podium la cel mai bun nivel, respectiv nivelul 1 masculin, vor beneficia de premii cash cuprinse intre 300 si 800 de lei, iar la nivelul 1 feminin , acestea vor fi cuprinse intre 300 si 600 lei, fiecare categorie primind si vouchere valorice Seroussi. Vor fi rasplatite insa si locurile 4 si 5 cu premii in bani si/sau vouchere Seroussi.

Detalii despre premiile acordate la concursul Haiduci si Domnite gasesti pe: http://www.ridersclub.ro/ro/competitie-ciclism/haiduci-si-domnite.

Vino si tu sa te bucuri de experienta pedalatului in natura pe 19 octombrie!

Start cursa 2013

Start cursa 2013