Ordine în dezordine

Ordine în dezordine

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 0 Flares ×

 

A trecut mai bine de o lună de când nu am mai scris pe blog. Nu am făcut-o, nu pentru că nu am avut informații pe care să vi le ofer, ci pentru simplul fapt că nu am putut să o fac.

În ultima lună s-au schimbat destul de multe în viața mea, iar modificările importante se accepta treptat și în liniște. Au dispărut persoane pe care eu le consideram importante și am pierdut încrederea de sine. În același  timp am câștigat multe, timpul s-a numărat printre câștiguri, fiind singurul lucru important care nu se poate cumpăra reușind să-mi ofer mai mult timp mie.

Astăzi, am simțit din nou cât de ușor este să așezi gândurile în articol.  Sunt convins că universul fiecaruia este diferit și că cel mai important este ca tu ca și  individ să știi care este centrul planetei tale. Dacă îți vei urmări drumul tau, fără a prelua deciziile oamenilor cu care interacționezi vei avea numai de câștigat.

Cred că a sosit momentul ca dezordinea să dispară și să mă  reapuc de programul meu discilinat de sală, la orele mele normale de somn și la meniul sănatos care mă va face fericit. În același timp, am lăsat să apară  în viața mea activitati noi și am incercat să-mi înving niste frici inventate.

Btw, am reusit să fac bungee jumping fie el și in vis!

Restartul pe care îl simt acum parca vine în contradicție cu interdicțiile de viață setate anterior și chiar simt că e momentul să încep o viață nouă și să o iau de la capăt.

The old new me is BACK.