Prima experienta de Mic Dejun  la miezul noptii, pe 4 noiembrie la Fratellini Bistro

Prima experienta de Mic Dejun la miezul noptii, pe 4 noiembrie la Fratellini Bistro

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 0 Flares ×

cover_revizie_2_sponsori

 

Brandul de petreceri de lux #TheDate lanseaza cea de-a 4-a experienta unicat al carui punct culminant va fi servirea micului dejun la miezul noptii. #TheDate Midnight Breakfast va avea loc pe data de 4 Noiembrie la Fratellini Bistro, un bistro dedicat micului dejun si brunch-ului, situat in eleganta zona de nord a Capitalei.

#TheDate este un brand de petreceri exclusiviste menite sa creeze “nopti experienta”, in locatii diferite de fiecare data, pentru amatorii de going out de lux din Bucuresti. Conceptele petrecerilor #TheDate sunt inspirate din ultimele trenduri de evenimente din intreaga lume si le ofera participantilor experiente surprinzatoare.

Organizatorii isi selecteaza atent oaspetii pentru a asigura o audienta exclusivista si le promite acestora ca experienta #TheDate va fi cu totul deosebita:

#TheDate este un brand de lux pe piata petrecerilor din Bucuresti. Asa ca una dintre valorile noastre de brand este atentia acordata invitatilor nostri. Ne dorim ca serile #TheDate sa fie seri cu totul deosebite in care participantii sa traisca o experienta extraordinara, atat prin conceptul si locatia petrecerii cat si prin faptul ca se vor simti in centrul atentiei noastre“, spune Maria Cristina Banu, Brand consultant #TheDate.

img_2895

A 4-a petrecere marca #TheDate, Midnight Breakfast aduce o experienta cu care publicul nu a mai avut contact pana acum – micul dejun servit la 12 noaptea.Midnight Breakfast este unul dintre cele mai hot trenduri de petreceri din New York si Miami iar #TheDate este primul brand de petreceri care a adus conceptul in Bucuresti. Invitatii vor fi asteptati cu o cupa de prosecco, exact ca la mic dejunurile hotelurilor de lux, dupa care va incepe distractia. Muzica va fi asigurata de un DJ cunoscut in cluburile din Bucuresti (Adrian Daniel), iar la miezul noptii se va servi un Mic Dejun signature by Fratellini si #TheDate.

„Este prima petrecere din seria #TheDate la care vom servi mancare, dar nu si ultima. Pentru aceasta am selectat impreuna cu gazda noastra cateva preparate de mic dejun din meniul Fratellini, care sa poata fi consumate cu usurinta si sa raspunda nevoilor unui public activ. Cu toate acestea, nu va asteptati la pahare cu lapte si cereale, ci la prosecco si cocktailuri demne de miezul noptii”, ne detaliaza Andra Ilias, creative consultant #TheDate.

img_2862

Suntem deja la al patrulea #TheDate, asa ca este momentul sa luam Micul Dejun impreuna. La #TheDate conceptul nu se opreste doar la denumirea petrecerii. Locatia, meniul, momentele speciale si surprizele pregatite contureaza o adevarata experienta pentru participanti. La aceasta editie ii vom avea ca parteneri si pe prietenii de la Photo Mirror – Cabina Foto, care vor oferi participantilor amintiri marca #TheDate“,a declarat Vlad Mihalachioiu fondatorul brandului.

img_2863

 

Bratarile #TheDate pot fi comandate doar de la cei 3 organizatori: Vlad Mihalachioiu, Andra Ilias si Maria Cristina Banu, care pot fi contactati pe pagina de Facebook a evenimentului  sau a brand-ului .

Dress-code-ul petrecerii este #NextMorningOutfit.

Pentru o buna desfasurare a petrecerilor, organizatorii isi rezerva dreptul de a-si selecta participanții.

Hashtag-urile oficiale sunt:

#TheDate, #MidnightBreakfast