Wonderland Dust - a doua petrecere unicat #TheDate are loc într-o grădină din București

Wonderland Dust – a doua petrecere unicat #TheDate are loc într-o grădină din București

0 Flares Facebook 0 Twitter 0 Google+ 0 0 Flares ×

Vara aceasta, iubitorii de experiențe inedite se bucură de evenimentele #TheDate, o serie de petreceri concepute cu scopul de a le oferi celor pentru care atmosfera de la eveniment primează vibe-ul perfect de distracție. Cea de-a doua petrecere marca #TheDate, #WonderlandDust, va avea loc sâmbătă, pe 9 iulie, într-una dintre cele mai frumoase grădini din București și are ca temă universul poveștilor cu zâne.

„Aveam multe emoții la prima ediție și asta pentru că știam că aveau să fie mulți entuziaști ai proiectului. Acum, după distracția și succesul primei ediții #TheDate de la înălțime, de pe terasa Promenada, punem la cale o nouă petrecere, de această dată inspirată din lumea magică a poveștilor pentru copii. Astfel, comunitata de «party people» care am văzut că s-a și creat la evenimentul precedent se va putea bucura și de vibe-ul pe care ți-l oferă mediul natural într-o seară târzie de iulie. Sperăm să fie o vreme caldă și frumoasă, astfel încât oaspeții noștri să se bucure de experiența unei noi petreceri unicat”, spune anappana organizator al petrecerilor #TheDate.

13466192_506782132860038_8394798369199924718_n

Wonderland Dust, a doua petrecere din această serie va avea loc sâmbătă, pe 9 iulie, de la 18.00, până spre dimineață, în grădina din cadrul Stațiunii pomicole Băneasa (Bd. Ion Ionescu de la Brad Nr.4) și este inspirată din poveștile nemuritoare cu zâne. Atmosfera feerică va fi creată cu ajutorul unor motive și simboluri magice cum ar fi: zâne, leagăne baloane cu confetti strălucitoare, lumânări și ghirlande realizate din flori naturale.

Pentru dress code-ul petrecerii, roag-o pe zână să-ți pregătească outfit-ul!

Muzica este asigurată de DJ ROLLY:  https://soundcloud.com/user-265883024/dj-rollysetbrunch-1-theranch-270116

Accesul se face pe bază de brățara care poate fi achiziționată sunând la nr. 0730 274 155 și costă 40 de lei.

Prima petrecere din seria #TheDate a avut loc pe 14 mai, pe terasa Promenada Mall din București. Pentru prima dată în România, pe terasa Promenada Mall a fost urcată o barcă de 6.5m/3m care, pe parcursul petrecerii, a jucat rolul de pupitru al DJ-ului. Invitatul special al evenimentului a fost DJ-ul Bogdan Popoviciu, care a mixat în cele mai mari cluburi din București și din România. La petrecere au participat în jur de 1500 de «party people».

 

Hashtag-urile oficiale sunt: #thedate și #getreadyfortheparty #9iulie, #WonderlandDust.